Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz HŽ-a poručuju:

'Jedini relevantan dokument je nalaz očevida'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povjerenstvo HŽ-a i predstavnici MUP-a jutros su nastavili zajednički očevid i istragu o okolnostima nesreće nagibnog vlaka kod Kaštela, izvijestila je Uprava HŽ Holdinga koja i dalje ne želi komentirati nagađanja o uzrocima nesreće do završetka istrage čiji će nalaz, kako napominje, biti jedini relevantan dokument.

Član Uprave HŽ Holdinga Predrag Zekić sa suradnicima jutros je u bolnici na Firulama obišao ozlijeđene u nesreći, zaželio im brzo ozdravljenje i ponudio pomoć HŽ-a u teškim trenucima, stoji u priopćenju HŽ-a. Dodaje se kako Upravi HŽ-a i zaposlenicima sa svih strana Hrvatske i Europe stižu telegrami sućuti zbog teške tragedije, te Uprava HŽ-a i ovim putem prenosi izraze dubokog suosjećanja svim obiteljima koje pate, a koje je primila u brzojavima.

Pročitajte i ovo Državno odvjetništvo Republike Hrvatske - 2 Zlouporaba položaja i ovlasti USKOK pokrenuo istragu protiv zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

Putnike se obavještava da je dionica pruge Perković- Split i dalje zatvorena za sav promet. Danas i sutra, 26. srpnja, Hrvatske željeznice organizirat će promet tako da će svi putnici tri para nagibnih vlakova iz Zagreba i Splita biti prevezeni autobusima na cijeloj relaciji.

>> 'Izbili smo prozor i odmah počeli pomagati ljudima'

>> Identificirano svih šest poginulih

>> Šest poginulih, 55 ozlijeđenih pri izlijetanju nagibnog vlaka

>> VIDEO: Nakon nesreće na vlak naletjelo pružno vozilo

>> Jadranka Kosor odbila Kalmetinu ostavku

Noćni vlakovi iz Zagreba prema Splitu vozit će do Perkovića, a od Perkovića putnici će biti prevezeni autobusima. Svi putnici noćnih vlakova iz Splita za Zagreb bit će prevezeni autobusima na relaciji Split - Perković, a od Perkovića do Zagreba vožnju će nastaviti vlakovima. Usluga prijevoza automobila i usluga u spavaćim vagonima i dalje se ne može koristiti sve dok je u prekidu promet između Perkovića i Splita. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene