Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve na sudu

Fatalna Anamarija pljačka muškarce, ucjenjuje ih, lažno optužuje za silovanja! Sve se razotkrilo, no mnogi oženjeni i dalje joj daju novac

Seks, ilustracija
Seks, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Anamarija (45) zavodila je muškarce, tražila od njih novac, a mnoge bi optužila za silovanje.

Prošle godine je bjelovarski poduzetnik kojeg je optužila za silovanje oslobođen nakon što je mjesec dana bio u zatvoru, a javilo se više muškaraca koji su također nasjeli na čari fatalne zavodnice.

Ispostavilo se kako je vjerojatno nasamarila 20-ak muškaraca koji su joj bili ljubavnici.

Kako Danica neslužbeno doznaje, protiv nje je podignuto više prijava, ali nije poznato u kojoj su fazi postupci. Prijavio ju je i muškarac koji je kupio stan u Zagrebu kako bi se mogao nalaziti s njom te je i on  završio u Remetincu jer ga je optužila za nasilje.

A pravi pakao proživio je bjelovarski poduzetnik Tihomir (48) nakon što je na internetskim aplikacijama upoznao Anamariju. Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog druženja, završio je u istražnom zatvoru zbog optužbe za silovanje. Uspio je dokazati nevinost pa ga je sud oslobodio.

Tijekom suđenja ispričao je kako su kobnog vikenda bili u njegovu stanu u Zagrebu, gdje je donio 24.000 kuna u koverti koju je pospremio u ladicu, a ona je to vidjela. Novac je te noći nestao, a kada je upitao Anamariju gdje je, počela je histerizirati i nakon svađe pozvala je policiju. Optužila ga je za silovanje, ali na sudu se ispostavilo da je sve izmislila.

Pročitajte i ovo Ilustracija globalna kriza Za ovih pet namirnica najavljuje se velika nestašica

Postoje i muškarci koje je isto prevarila, ali i dalje plaćaju njezinu šutnju jer su oženjeni.

"Zvalo nas je u ured troje ljude koje je ona prevarila, a jedan je i došao k nama. Nismo znali bi li plakali ili se smijali nakon njegove priče”, ispričao je bivši Anamarijin direktor.

S Anamarijom se bio zbližio i njegov zaposlenik koji ju je često vozio u Rijeku. Kad ga je pitao zašto to čini, rekao mu je: "Direktore, zašto ne? Plati mi tisuću kuna i još mi pet puta popuši".

Pročitajte i ovo Ilustracija zbog bakterije Provjerite frižidere! Povlači se domaći mesni specijalitet

Muškarci su dizali su kredite, davali joj novac za liječenje djeteta i pokretanje privatnog posla, piše Danica.

I firmi je nanijela štetu pa je tako karticu firme koju je koristila kolegica kriomice skenirala i onda putem nje na račun firme za sebe kupila par notebooka i skupi iPhone. Na sudu su svjedočile i žene koje su Anamariju angažirale za čišćenje kuća i stanova, a tada bi nestajale vrijedne stvari.

Sve je prijavljeno policiji i DORH-u: i prevare, i krađe, i lažne optužbe. Nije poznato dokle se došlo s istragom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene