Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje u Karlovcu

Bivši članovi Mladeži HDZ-a: Nismo krivi, nerede su radili i drugi gosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši članovi karlovačke Mladeži HDZ-a Željko Goršić i Danijel Trupković izjavili su da se ne osjećaju krivima za kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, odnosno oštećenja inventara i izazivanja nereda u karlovačkom River pubu 2008., za što ih tereti općinsko državno odvjetništvo.

Oni su na danas započetu suđenju izjavili da su za nerede i razbijanje odgovorni drugi gosti te da je slomljeni stol kao lažan dokaz poslije u lokal stavio sam vlasnik lokala Željko Godač.

Goršić i Trupković za isti su slučaj osuđeni novčanom kaznom na karlovačkom prekršajnom sudu. Budući da su se žalili, predmet rješava visoki prekršajni sud te je presuda tog suda još nepravomoćna. Na sljedećem ročištu, zakazanu za 4. srpnja, saslušat će se Željko Godač i policajci koji su obavljali očevid u River pubu. (HIna)

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene