Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje nepromijenjeno

Stanje bebe i dalje kritično, napadača terete za pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Stanje bebe, koju je jučer na splitskom kupališu Bene psihički bolesnik uzeo iz kolica i bacio na tlo i koja je pritom zadobila teške tjelesne ozljede i bori se za život, nepromijenjeno je', potvrđeno je iz splitsko-dalmatinske policije.

Napadač, inače duševni bolesnik dobro poznat policiji zbog svoje agresivnosti, priveden je jučer na kriminalističku obradu,a tijekom dana trebao bi se naći pred istražnim sucem Županijskog suda u Splitu.. Teretit će ga se za pokušaj ubojstva. Inače, smješten je na psihijatrijski odjel splitske bolnice, samo nekoliko katova niže od svoje žrtve, dvomjesečne bebe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

>> Duševni bolesnik iz kolica bebu bacio na beton

Tragičan slučaj dogodio se jučer oko 12, 45 sati, u vrijeme dok su majka, ujak i njegov sin šetali s bebom u kolicima. Muškarac je, prije nego što je zgrabio bebu, odgurno majku i njezinog brata koji su pali na tlo. Hitnom intervencijom policije muškarac je uhićen i hospitaliziran. U policiji kažu da su prvu dojavu o divljanju dobili u 12 sati i 30 minuta te da je njihova ophodnja na mjesto događaja stigla desetak minuta poslije. Tijekom policijske intervencije nakon napada pokušao pobjeći skokom u more.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene