Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se za život

Duševni bolesnik iz kolica bebu bacio na beton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Na splitskom kupalištu Bene danas u 12, 45 sati muškarac je prišao dva mjeseca staroj bebi u kolicima, izvadio ju i gurno na tlo', za Dnevnik.hr potvrdila je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica splitsko-dalmatinske policije.

Policija je odmah po dojavi izišla na mjesto događaja i uhitila muškarca za kojeg je utvrdila da je registrirani duševni bolesnik, otprije poznat. Muškarac je hospitaliziran na psihijatriskom odjelu splitske bolnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

S bebom u kolicima šetali su majka, ujak i njegov sin. Muškarac je prije nego je dohvatio bebu, odgurnuo majku i njenog brata tako da su pali, a sve se dogodilo u nekoliko sekundi.

Hitnom intervencijom policije muškarac je uhićen i odveden na Odjel psihijatrije, a beba, s ozljedama opasnim po život, primljena je na Jedinicu intezivnog liječenja KBC Split.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene