Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Njen glas oduševio je i najveću svjetsku divu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa samo 17 godina, Varaždinka Iva Martinčević spakirala je svoje kufere i otišla na šestogodišnji studij solo pjevanja u Beč.

Iva Martinčević dvije je godine paralelno polagala ispite u varaždinskoj gimnaziji te na austrijskom fakultetu. U jednom od najpoznatijih glazbenih gradova, Iva je na prijemnom ispitu pomela konkurenciju i zauzela prvo mjesto.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska 25.03.2024. - 5 Bolja Hrvatska Kad ne izrađuje nagrađivanu tjesteninu, radi u vrtu, a prepreka mu nisu ni godine ni autizam: "Takvo se dijete rađa valjda jednom u 1000 godina" Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti''

Krila koja su nosile Victorijine anđelice izradio je - Hrvat

Njezin glas nastavio je osvajati i stručnjake na međunarodnim natjecanjima, a oduševila je i svjetsku divu Monserat Caballe, kod koje je pohađala glazbeni seminar.

Uz već dogovorene nastupe u bečkim kazalištima, Iva radi na diplomskom radu, a s čime je to osvojila glazbeni svijet pogledajte večeras u rubrici Bolja Hrvatska Dnevnika Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene