Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Njegovih ruku djelo jedinstveno je u svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odličan primjer kako hobi pretvoriti u dobar posao je onaj Roberta Bašića, jednog od najmlađih izrađivača gitare u Hrvatskoj. Student FER-a gitare izrađuje i za domaće i za inozemne bendove. A njegova bas gitara bila je i glavna nagrada na međunarodnom natjecanju basista.

Trud i poduzetnost u kombinaciji s vrijednim rukama Robertu su se isplatile. Najmlađi je izrađivač gitara u Hrvatskoj. Gitara po gitara i sa 23 godine vodi vlastiti posao. Kupci što iz inozemstva, što domaći bendovi.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

Mladi Hrvati videoigrama osvojili svijet!

A da dobro radi potvrdila je i struka. Gitara s njegovim potpisom bila je glavna nagrada na međunarodnom natjecanju basista. 'Ovo je moj model basa - nazvan Bass Master - i to po natjecanju svjetskih basista na kojem je on bio glavna nagrada. Znači to je bas kakav još nigdje ne postoji', kaže Robert.

Komadu drveta pružio je šansu - hobi pretvorio u dobar posao u kojem uživa. Priča je to o Robertovom uspjehu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene