Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Upisao doktorat, ali će zbog nogometa pričekati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ime Leonarda Mesarića najpoznatije je u sportskim krugovima. Ovaj 30- godišnjak većinu svog života proveo je na nogometnim terenima.

Iako je nogomet njegova najveća ljubav, Leonard je u pretrpanom rasporedu treninga i utakmica uvijek pronalazio vremena i za - učenje.  Na pedagogiji i informatologiji sve ispite položio je u roku. No, i u sportu i u obrazovanju želi i dalje napredovati.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska: dr. Luka Matak - 3 Bolja Hrvatska Mladi hrvatski doktor uvodi nove metode liječenja i niže svjetske uspjehe, a dosad je porodio oko 700 djece i - ima još velikih planova Borba protiv nasilja - 2 Nagrađena je Nina (14) se trudi promijeniti svijet nabolje: "Nema baš puno djece da tako razmišljaju"

"Koliko znam, u HNLu postoji dvojica ili trojica igrača koji su isto tako završili fakultet a to samim time govori da smo iznimka'', rekao nam je Leonard.

Još kao devetogodišnjak Leonard Mesarić zaigrao je za NK Zagreb, prošao je nekoliko klubova, među kojima je i Dinamo, a danas je kapetan Lokomotive.

>>Anton ide raditi u Facebook!

"Ljubav prema nogometu se javila još kad sam bio klinac, kad sam imao 4-5 godina, zagrebačka ulica, igranje na asfaltu", rekao je Leonard.

Godinama je slobodno vrijeme provodio i na kazališnim daskama.  "Na kraju godine su završavale s određenom predstavom, ja zbog svojih priprema nisam mogao sudjelovati u tim predstavama. TO mi je žao jer To je jedan poseban osjećaj, dosta različit o nogometnog.", objasnio je.

Upisao je i doktorat. No, i on će, zbog nogometa, pričekati .

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene