Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kapetan i izbornik: Iz Ukrajine se vraćamo najmanje s bodom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ispraćaju iz zračne luke Pleso atmosfera među igračima bila je odlična. Izbornik je u svom stilu bio oprezan, no uvjeren da se iz Ukrajine neće vratiti praznih džepova. Njegove riječi potvrdio je i najiskusniji reprezentativac.

Na press konferenciji u zračnoj luci Pleso, posljednjoj pred odlazak, izbornik Bilić je rekao kako je stanje u momčadi dobro te da su svi spremni osim Runje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Niko Kovač: Protiv Njemačke će biti lakše Slika nije dostupna Na Bilićev posao pretendiraju i Ivanković i Kranjčar!

'Znamo što nas čeka, dobro smo ih proučili. Imamo volje i želje da polučimo jedan dobar rezultat', misli izbornik koji nije htio potvrditi prvih 11.

>> Uoči Ukrajine: Hrvati poljuljani i pročitani

'Ovo nije biti ili ne biti utakmica, tek je start kvalifikacija. Pod velikim smo pritiskom, no od njega ne bježimo i na njega smo već navikli', rekao je Slaven Bilić uvjeren kako iz Ukrajine možemo uzeti barem bod.

Kapetan Niko Kovač ulio je, kao i uvijek, dozu sigurnosti: 'Svi smo mi igrali dosta teških utakmica, a pritisak je još veći s obzirom na poraz od Engleske. Moramo biti jaki i igrački i fizički, jer znamo da nas čeka teška utakmica. Od nas se očekuje da uzmemo najmanje bod', rekao je kapetan.

Od nas se očekuje da uzmemo najmanje bod 'Prevaga neće biti sredina terena, već igra cijele momčadi', rekao je novinarima i otkrio kako će gotovo sigurno uz njega zaigrati Ognjen Vukojević umjesto Modrića koji seli na lijevu stranu.

'S dva zadnja vezna je uvijek lakše igrati što se tiče defenzive, no nekad i ofenzive'.

Osvrnuo se i na izostanak njegovog brata Roberta: 'To što njega nema ne znači da ćemo biti slabiji u obrani. Ti igrači su zaslužili igrati i dostojno će ga zamijeniti.'

Utakmica Ukrajina – Hrvatska igra se sutra u Harkovu s početkom u 19 sati po našem vremenu odnosno 20 po lokalnom. Naši igrači danas će odraditi trening na stadionu Metalista u 18 sati. Sutra od 19 sati pratite izravni tekstualni prijenos utakmice na našem portalu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene