Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bahati Melzer: Federer je imao previše sreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski tenisač Jürgen Melzer se tijekom ove godine žalio na jednu činjenicu. Govorio je kako će mu biti prokleto žao ako u karijeri ne odigra niti jedan meč s Rogerom Federerom...

Vrlo brzo mu je život uslišao takve nade, pa je u razmaku od samo nekoliko mjeseci odigrao dva meča sa Švicarcem. Iako su igrali šest setova u ta dva ogleda Austrijanac nije osvojio niti jedan set. S po 3-0 je izgubio mečeve u Wimbledonu i u ponedjeljak u osmini finala US Opena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OI - Federer nosi švicarsku zastavu Slika nije dostupna ATP Cincinnati: Karlović skinuo Federera s trona

U New Yorku je Federer bio bolji sa 6-3, 7-6(4), 6-3, no Melzer je grmio nakon meča:

'Ma, morao sam dobiti taj drugi set. Federera je tako gadno dva puta pomazila sreća da nisam mogao vjerovati', rekao je 13. nositelj US Opena.

Priča se odnosila na tie-break drugog seta u kojem je mreža dva puta pomagala Federeru, odnosno, dva puta se loptica nevoljko prebacivala na stranu Austrijanca.

'U tom setu nije imao niti jednu break-loptu. Ja sam imao dvije. Morao sam dobiti i tko zna kako bi meč krenuo od tog trenutka da je bilo 1-1 u setovima', rekao je Melzer.

Austrijanac je imao i više break-prilika u kompletnom meču (12-8), no ništa mu nije pomoglo.

'Je, imao sam sreće. Međutim, možda bi i bez toga osvojio drugi set. Ispričavam se Melzeru još jednom, ali takav je tenis', rekao je Federer.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene