444214
444214
444214
444214
444214

DRAMA DO SAMOG KRAJA Ovo su najšokantniji trenuci 'Tuđeg života'!

  • , 22.07.2016., 14:34
  • Autor:
  • komentara

Serija 'Tuđi život' prikovala je gledatelje diljem Hrvatske pred male ekrane.

 
 
 
 
Tuđi život (Foto: PR)
Tuđi život (Foto: PR)

Hit serija 'Tuđi život' prikovala je posljednjih mjeseci brojne gledatelje diljem Hrvatske pred male ekrane. Dramatičan život obitelji Gurpinar, a poglavito glavnog lika, poduzetnika Džihana, ostavila je bez daha. Sada kada je serija završena, prisjećamo se s vama nekih od najdramatičnijih trenutaka nezaboravnog 'Tuđeg života'.

Zamjena djevojčica Hazal i Džansu

Kad Džihan Gurpinar i njegova supruga Dilara shvate da Džansu nije njihova biološka kći, već je u rodilištu zamijenjena s Hazal, rađa se sama radnja ove serije. Drama je odmah započela, a zaplet nije mogao biti drugačiji.

Sudjelujte u anketi i odlučite koji je zgodniji, Ozan ili Deniz?

Hazal i Džansu (Foto: Nova TV)

Ljubav i kraj Džihana i Gulseren

Lijepa i poštena Gulseren osvojila je oženjenog Džihana. Njihova velika ljubav pobijedila je sve prepreke, no ne i onu sudbinsku. Na samoj svadbi, Gulseren je ubijena.

Pročitajte i intervju sa slavnom turskom glumicom koja vas svaki dan osvaja svojom odličnom ulogom.

Tuđi život (Foto: PR)

Ljubav Dilare i Haruna

Zločesti Harun nikad nije zaboravio fatalnu Dilaru, prelijepu Džihanovu suprugu. Iako je zavodi kako bi se osvetio Gurpinaru, ubrzo se vrate svi stari osjećaji u njemu.

Tuđi život (FOTO: PR)

Dilara ostaje trudna

Prelijepa Dilara ostala je uništena nakon što je saznala da je trudna s pokvarenim Harunom. Htjela je pobaciti, no predomislila se u zadnjem, dramatičnom času.

Tuđi život (FOTO: Dnevnik.hr)

Kraj Džihana i Ajše

Nakon što je izgubio Gulseren, Džihan je utjehu pronašao u prelijepoj i mladoj Ajše. I kad se sve činilo idealno, Ajše umire na Džihanovim rukama...

Ajše i Džihan (Foto: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se