444046
444046
444046
444046
444046

FINALNA EPIZODA TUĐEG ŽIVOTA Sve tajne se otkrivaju

  • , 21.07.2016., 10:00
  • Autor:
  • komentara

Pročitajte sadržaj zadnje epizode serije Tuđi život - ovog puta sve će se tajne otkriti.

 
 
 
 
Tuđi život (Foto: PR)
Tuđi život (Foto: PR)

Ozgur je stjeran uz kut jer ga Jeliz pritišće zbog trudnoće, a Hazal inzistira na tome da se oženi njome. Odjednom se nađe u smrtnoj opasnosti. Hazal odlučuje otići živjeti kod Ozgura, ali izgubi živce kada saznaje da je Jeliz trudna. Hazal napada Ozgura s nožem u ruci... Džansu odluči ostati uz Deniza unatoč Džihanovu protivljenju i svim zabranama.

Tuđi život (Foto: PR)

Odlučuje čak i pobjeći od kuće kako bi se udala. Međutim, u matičnom je uredu osoba koju ondje nitko ne očekuje... Rahmi se suočava s pravim identitetom Čolaka Burhana koga je smatrao bliskim prijateljem. Čolak Burhan reći će Džihanu istinu o smrti njegove sestre koja je godinama skrivana od njega. Rahmi ne može podnijeti posljedice svega što se dogodilo. Pucanj iz pištolja u ruci gospodina Rahmija zateći će Džihana, Ajše i gospođu Mahide koji se ondje nalaze. Hoće li svi izaći živi iz ove situacije?

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se