444221
444221
444221
444221
444221

TUĐI ŽIVOT Oba su zgodna, no tko vam je ljepši – Ozan ili Deniz?

  • , 24.07.2016., 11:33
  • Autor:
  • komentara

Serija 'Tuđi život' osvojila je gledatelje diljem Hrvatske. Ozana i Deniza gledatelji Nove TV upoznali su i zavoljeli u seriji 'Tuđi život'. Iako su obojica talentirani i zgodni, mi vas pitamo tko vam je ljepši.

 
 
 
 
Tuđi život (Foto: Nova TV)
Tuđi život (Foto: Nova TV)

Ozana i Deniza gledali smo u seriji 'Tuđi život'. Dvadesetčetverogodišnjo zgodni glumac Burak Tozkoparan utjelovio je ulogu Ozana, glumačkog sina Erkana Petekaje. Burak je najomiljeniji i najtalentiraniji glumac mlađe generacije. Iako kaže da s Ozanom ima nekoliko sličnih osobina, ističe kako on nije komplicirana osoba kao lik kojeg igra u seriji.

Muškarac koji je jednako omiljen kao i Ozan je nešto stariji Deniz. Glumac pravog imena Ceyhun Mengiroğlu osvojio je ženska srca i brojne simpatije gledatelja serije 'Tuđi život'.

Koji muškarac bi vas osvojio? Je li vam ljepši Ozan ili Deniz? Tko bi upio pronaći put do vašeg srca? Koji muškarac je vaš odabir?

Oba su zgodna, no tko vam je ljepši?

glasova
glasova

Ukupno glasova: 464

Pogledaj sve ankete

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se