bez prstena na ruci

One su san svih muškaraca: "Zbog seksipila u glasu i stasu ona ih može imati 10"

Mila Elegović, Nina Badrić, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Mila Elegović, Nina Badrić, Franka Batelić (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Mila Elegović, Nina Badrić, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) Galerija

Neda, Nina, Mila... samo su neke od Hrvatica koje bi mnogi muškarci voljeli imati uz sebe.

Neke od njih prvo sudbonosno 'da' već su izgovorile, no spremne su ga još jednom izreći. Neke čekaju da im njihove jače polovice tek postave sudbonosno pitanje, a neke bi pak na brak trebalo nagovarati. No svim damama s naše top ljestvice jedna je stvar zajednička - mnogi bi ih muškarci voljeli zauvijek imati pokraj sebe. Jedna od njih je i Neda Ukraden. Zovu je "super baka", a ona ne skriva da su joj 60-e najbolje godine. Neda je živa vatra, puna entuzijazma. Ako nju planirate odvesti do oltara, bazične fore neće upaliti.

Pogledaj i ovo Franka Batelić podijelila dojmove Evo za koju se prigodu Franka ovako dotjerala, no nije ni slutila što je čeka: "Grdno sam se prevarila!"

"Mora to biti muška Neda Ukraden, da voli skuhati i dobro se obući. I da je mangup i da se zeza i da je gospodin i džentlmen. Netko tko voli obitelj, toplinu doma, ali isto tako i dobru predstavu, dobru kavanu... Kažem vam, taj se još nije rodio", govori pjevačica. Neda smatra da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a iza svake uspješne žene jedan razoreni brak.

Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram)

Tako i iza iznimno uspješne Nine Badrić stoji jedan završeni brak, za koji je nedavno dobila i crkveno poništenje. "Ona je sad jako poželjna, ima direktnu vezu s papom, tako da je treba uloviti samo zbog te veze", kaže komičar Ivan Šarić.

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Na listi poželjnih udavača našla se i glumica Mila Elegović. "Ona je vječna djevočica, džepna venera. Izgleda besprijekorno. Zbog seksipila u njezinom glasu i stasu može imati deset muškaraca", kaže Josip Tešija.

Mila je jedna od rijetkih koja je ostala u dobrim odnosima s bivšim. Brak joj nije ostavio gorak okus pa ne bi imala ništa protiv drugog sudbonosnog da.

Vjenčanicu je dosad odjenula samo za snimanje videospota, a usprkos dugogodišnjem statusu u vezi, na ruci Franke Batelić još uvijek nismo vidjeli prsten. Mnogi se pitaju što Vedran čeka.

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram)

Bračnu ponudu od svojeg dragog još uvijek nije dobila naša najuspješnija manekenka Helena Šopar. Premda je dečka dugo tajila, on postoji, a Helena, uz manekenski, mašta i o obiteljskom životu. "Prije sam mislila da ću s trideset biti udana i imati djecu, a sad me straši to sve", iskrena je Helena.

Lanu ste upoznali davnih dana kao hrvatsku ružnu Betty, a sad vaša srca osvaja glumeći u našoj dramskoj seriji Čista ljubav. Talentirana, zabavna, zgodna - mogli bismo u nedogled nabrajati njezine kvalitete. I ona ima dečka, no i njezin se boji ozljede koljena.

"Lana je jako slatka draga cura. Imam osjećaj kao da sam ja sad Tinder za te žene", smije se Šarić. Budu li njihovi dečki dugo čekali s ponudom, tko zna, možda će Ivan uistinu postati njihov Tinder. Ovakve dame, dragi naši dečki, ne ostavljajte dugo na čekanju.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene