Komplimenti su prštali na sve strane nakon što se Neda Ukraden skinula u kupaći kostim.


Pjevačica Neda Ukraden svojim zamamnim izgledom često plijeni pažnju javnosti. Fotografije u uskim i kratkim haljinama nerijetko oduševljavaju Nedine fanove, ali i opravdavaju titulu "najseksi bake Balkana". Svoju titulu Neda je još jednom potvrdila, i to fotografijom na kojoj pozira u bikiniju tijekom morskog druženja sa svojim unucima.

Vezani članci Neda Parmać Neda Parmać podijelila anegdotu s mužem: ''Možda to ne bih smjela reći na televiziji, ali...'' Krunoslav Kićo Slabinac Neda Ukraden se prisjetila davnih uspomena s Kićom i otkrila zbog čega su svi znali da joj on piše

"Vi ste zaista fenomen. Izgledate savršeno", poručila joj je jedna obožavateljica dok je druga pak dodala "Žena izgleda bolje nego neke djevojke i ima stila u svakom pogledu. Dama, baš dama".

Njezine pratitelje posebno je iznenadilo što Neda nije koristila ni filtere ni fotošop, te je tako svima pokazala da voli svoje tijelo onakvo kakvo je i da se ne zamara kompleksima. Svaka čast!

 

Moje parce raja - more, sunce, Boka i moji unuci!! #nedaukraden #summer #familytime #bokakotorska #paradise #grandchildren

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on