Hrvatska je dobila nasljednika Jacquesa Houdeka za Eurosong. Kartu za Lisabon dobila je Franka Batelić.


Od kad je čula vijest, Franki Batelić osmijeh ne silazi s lica. Ona će ove godine pjesmom ''Crazy'' predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Portugalu.

Vezani članci Sebastian Popović - 3 Sin jedne od najvećih zvijezdi bivše države sasvim otvoreno: ''Svakodnevno mi uletavaju i muškarci i žene!'' Tomislav Marić - Toma Livnjak sa zagrebačkom adresom osvojio simpatije publike: Pjevao je papi, zaručio se i osvaja glazbenu scenu!

''Zvuči nestavarno još uvijek i dat ćemo sve od sebe da to bude savršeno i najbolje od svega što možemo dati'', kazala je Franka Batelić.

O samoj pjesmi vrlo se malo zna, a pod velom tajne ostat će još neko vrijeme. Ono što znamo je da tekst potpisuje ona, a glazba je djelo - Branimira Mihaljevića.

''Mislim da će se ljudi jako iznenaditi kad čuju pjesmu i da će ili jako pozitivne dojmove kod njih izazvati ili ono, negativne, dakle nema ništa između'', opisala je Franka pjesmu.

Franka Batelić (FOTO: Pixell)
Franka Batelić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

Iako kaže da bi ulaskom u finale bila zadovoljna, plasmanom ne razbija glavu. Do 8. svibnja i nastupa u Lisabonu, čekaju je iscrpne pripreme. Nastup već smišlja.

''Minimalistički, bez pretjerivanja oko nekakvih koreografija, ali vidjet ćemo zapravo sve s vremenom, možda ja sad zapravo sve ovo pričam, a ne ispadne tako. Tako da vidjet ćemo'', objašnjava pjevačica.

Danas 25-godišnju Franku upoznali smo prije gotovo 10 godina kao natjecateljicu u Showtime-u Nove TV. Iako je iz emisije izašla kao pobjednice, nije znala što budućnost nosi.

Kako je to izgledalo prije deset godina, pogledajte u video priči.

Franka Batelić (FOTO: Pixell)
Franka Batelić (FOTO: Pixell)