Tek joj je 43.

Seve slavi rođendan: Razotkrili smo njezine trikove za vječnu mladost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezina karijera nikada nije bila bolja, svaki koncert koji najavi rasproda, a svaku pjesmu koju izbaci postane hit. Pa kako joj to uspijeva – kako sačuvati vječnu mladost duha?

'Uno momento' prava je fraza koja opisuje kraljicu domaće estrade Severinu Vučković. Danas je navršila 43. godine, no u svojim četrdesetima izgleda bolje nego ikad! Mora da je istina kada kažu da su 40-e nove 30-e.

 

[VOLIM VAS]Hvala na prekrasnim čestitkama mojoj obitelji, prijateljima, kolegama i štovateljima. Znati da ste voljeni je najljepši osjećaj na svijetu...

Posted by Severina Vučković on Tuesday, April 21, 2015
Pogledaj i ovo Severina - 4 kakav prizor! Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

Danas je Severina godinu danas starija, no i dalje se zabavlja i oduševljava svoje obožavatelje.

 

A video posted by Severina Vučković (@severina) on

Lete im, lete četrdesete! Koga godine nisu/jesu mazile?

Što možemo naučiti od Severine?

1.    Nikada ne zaboravite dijete u sebi

'Budite sretni bez razloga, kao dijete. Problem je, ako ste sretni s razlogom, taj isti razlog može vam biti oduzet', napisala je pjevačica na Instagramu. Njezin sin joj pomaže u tome, pa se često igraju i provode vrijeme zajedno.

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

2.    Stalno otkrivaj nove stvari koje te čine sretnim

Tako je u 40-ima otkrila sve prednosti društvenih mreža, a priznala je i kako je pomalo ovisna o selfijima. 'Ja sam se toliko dugo borila protiv Instagrama, mislila sam da je to nešto apsolutno beskorisno, ali onda sam shvatila da je to jedna tako lijepa slikovnica. Ustvari, to je droga novog vremena', rekla je.

3.    Uvijek budi samouvjerena

Nije da zamjeramo, samo primjećujemo: Koja će pokazati više gole kože?

'Volim biti žena čak i u muškom svijetu. Na kraju krajeva muškarci ne mogu nositi haljine, ali mi možemo nositi hlače', poručila je Seve. A da je doista takva potvrdile su i Ministarke s kojima je snimila pjesmu 'Generale'. 'Prelijepa žena i čovjek, što se kaže pravi profesionalac. Jako opuštena, jako prirodna, a ispred kamera zvijer', kaže Edita Aradinović iz Ministarki o Severini.

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

4.    Uvijek iskrena, uvijek svoja

'Ja sam iskrena osoba, ne znam da lažem i uvijek sam ista. Ne znam procijeniti kada muškarci lažu, pa sam zbog toga uvijek izigrana', rekla je jednom prilikom.

5.    Uživaj u onome što radiš

'Uvijek mi je lijepo vidjeti majku s djetetom, i s bakom, još s cijelom užom i širom familijom, super je kad postanete pjevač ne samo za klince nego za cijelu obitelj', objasnila je Severina.

 

Zar to nije dobar osjecaj... #hvalabrezice #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo #konepoluditajnijenormalan #concert #music #love

A video posted by Severina Vučković (@severina) on

6.    Posveti vrijeme svojim ritualima

'Imam nešto što napravim kući prije nego što odem, poljubim sina i to mi je dosta. Najbolji ritual!, otkrila je Seve koja nerijetko priznaje i kako je ona prije svega mama malom Aleksandru te da je to njezina najdraža uloga.

 

Sve sto imam to si ti... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #tapvideoforsound

A video posted by Severina Vučković (@severina) on

VIDEO Sa Severinom u Beogradu: Evo što je njezin sin dobio od Ronalda!

7.    U zdravom tijelu, zdravi duh

Da ima mnogo energije već znamo, a možda se tajna krije i u svakodnevnom vježbanju. Dan započinje vježbajući jogom, a fotografije nerijetko objavi i na Instagramu. Često mijenja treninge, pa kombinira jogu i treninge u teretani.

 

#sunset #dubai #uae #yoga #ashtanga #beinspired #bestrong #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Njezin osobni trener Marka Pape otkrio je i njezin trening za vretenaste noge. 'Za izdužene i čvrste bedrene mišiće preporučam pak ciljano izvođenje 3 zlatne i najjednostavnije vježbe koje prakticira i Severina, a primjerene su za svaku ženu i vježbanje kod. Na prvom mjestu su čučnjevi, potom iskoraci i na kraju marinci (3 uzastopne vježbe koje uključuju do deset ponavljanja na način da se izmjenjuju čučanj, sklek i skok)', rekao je Marko za Zadovoljnu.hr.

 

A #healthy #mind in a healthy #body. #gym

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

8.    Kada je moda u pitanju, uvijek slušaj mamu

Nerijetko je na listi najbolje odjevenih Hrvatica, a sama kaže kako joj je mama najveći modni uzor. 'Moja mama Ana je moj modni uzor. Prava je džepna Venera. Kada gledam njezine fotografije, uživam., Odijevala se skromno, u skladu sa svojim primanjima, ali vrlo skladno', rekla je Seve.

 

 

Rodjena je tocno prije 77 godina u Dalmatinskoj zagori, u Umljanovicima... ne lak zivot je prosla sa nepodnosljivom lakocom postojanja... bodrila me, bila uz mene kad je bilo najteze, njen smijeh me lijecio... ona je mama svim mojim prijateljima... nesebicno je dijelila sve, a najvise ljubav... sve sto jesam, jesam zbog nje... mama, sretna sam sto si bas mene rodila... ti si majka majkama i moja kraljica... mama, sretan rodjendan...

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

U mladosti je mami i krala odjeću iz ormara, a čak je i nosila njezinu košulju u spotu 'Kad si sam'.

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

9.    Budi svoja kraljica

Kada je isfurala D&G krunu na glavi pokrenula je novi trend na domaćoj sceni. 'Nekako mi je pasala, baš se lipo osjećam', tada je komentirala.

Seve otkrila kakav muškarac je može osvojiti - Ima li zainteresiranih?

10.    Definiraj ono što želiš

Nedavno smo je na koncert u Beču pitali privlače li Severinu više muškarci s bečkom školom ili oni s balkanskim temperamentom? 'Može li neki mix? Bečka bi bila prebečka, a balkanska prebalkanska pa onako da se sretnu na pola puta', tada je rekla.

Sretan rođendan Severina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene