Stas ili glas?

Nije da zamjeramo, samo primjećujemo: Koja će pokazati više gole kože?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekada se glazba slušala, danas se glazba sluša, ali i gleda! Po uzoru na inozemne kolegice, domaće pjevačice kao da se natječu u tome koja će pokazati više centimetara gole kože.

Dok mnogi odobravaju pjevačice koje više pozornosti posvećuju pokazivanju svojih zamamnih oblina nego kvaliteti pjesme, drugi su se pak tomu oštro usprotivili. Među njima je i Radojka Šverko koja kaže da joj se kćeri i unuka ponašaju poput nekih domaćih pjevačica, sigurno bi ih se odrekla. 'Znate što, meni ih je žao! Zato što su to djevojke koje po svojoj dobi meni mogu biti čak i unuke. S obzirom da ja imam čak i odraslu unuku. Imam dvije dorasle kćeri. Da se kojim slučajem neka od njih 3 drznula ponašati se tako na pozornici ja bi ih se svakako odrekla', kaže Radojka

Pogledaj i ovo Poznati na špici - 8 Pogledajte galeriju Poznati Hrvati okupirali zagrebački centar ove subote, neke nismo dugo vidjeli, a neki Cvjetni ne propuštaju!

Dok je nekad golotinja izazivala sablazan, danas je postala gotovo društveno prihvaćena pojava

'Ako je to golotinja radi same golotinje, radi nekakvog izazivanja i vulgarnosti, onda mi se to ne sviđa', dodaje Maja Blagdan. Ne bi bilo zabavno da svi mislimo isto! Brojni kolege za golotinju na estradi pokazali su palac gore! 'Odlično! Ja znam da neki uvijek komentiraju ''trebala bi bit stvar na glasu'' ali ja mislim da svi imamo svoje načine i kako god nekome paše, neka radi, meni super', objašnjava Damir Kedžo.

'Ja se u principu divim toj hrabrosti. Ja sam užasno sramežljiva po prirodi ali sve što je lijepo i ukusno, skidam kapu. Nek se žene pokažu', kaže Lea Mijatović. Seks skandali, ljubavne vratolomije i parada minijaturnih suknjica postali su neizostavni dio promocije nove pjesme. Ne treba mnogo truda da saznamo kakvo donje rublje preferiraju domaće ljepotice s glazbene scene.

'Nemam kompleksa, ja sam bila proglašavana najljepšom na raznim festivalima, to uopće nije bitno. Meni je to bio jedan teret, ja sam jedva čekala da dođem u nekakve zrele godine i da se ne moram takmičiti jer ja nisam maneken', dodaje Radojka.

Dok muški dio publike uživa u odjevnim provokacijama ženskog dijela estrade, možemo zaključiti da je ženski dio publike potpuno zakinut. 'Pa s obzirom da ja izađem u gaćicama to ne bi bilo baš lijepo za vidjet moj je najveći adut dobro se obući, i naravno dobar glas, dobra pjesma', kaže Marko Tolja. 'Ja ih nisam nikada imao. Ja sam imao evo svoj, hvala Bogu, glas i tu je još uvijek uz mene i to je moj adut', kaže Jacques Houdek.

Kadrovi poput sada već antologijske scene iz videospota Brad Pitt, u kojoj je Severina u kupaonici odjevena samo u donje rublje i haltere, čini se, još će nas neko vrijeme mamiti da glazbu slušamo, ali i gledamo. Pogledajte cijelu priču u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene