Sasvim osobno

Seve otkrila kakav muškarac je može osvojiti - Ima li zainteresiranih?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dijaspora je uglas pjevala njezine hitove, a Seve nam je pak otkrila čega bi se bojala kad bi je na dan ljubavi netko izveo na večeru, te sviđaju li joj se muškarci s bečkom školom ili oni s balkanskim temperamentom?

Severini na Valentinovo ljubavi nije nedostajalo! Gotovo 4 tisuće njezinih bečkih obožavatelja čekalo je u redu da vidi omiljenu Splićanku. Ljubav se tu noć u Beču jednostavno osjetila u zraku, no na Dan zaljubljenih uvijek je muči jedan problem. 'Ja mislim da me netko odvede na Valentinovo da uopće ne bi znala ni kako se ponašat ni što obući. Dobro, to je samo za kamere. Jer nikad nisam bila u prilici. Svako moje Valentinovo je bilo Valentinovo s publikom', rekla je Severina. 

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

U austrijskoj prijestolnici kulture tu je noć malo tko mislio na arhitektonska povijesna zdanja, raskošne dvorce i muzeje. Važno je bilo samo dobro se zabaviti. Pitamo se privlače li Severinu više muškarci s bečkom školom ili oni s balkanskim temperamentom? 'Može li neki mix? Bečka bi bila prebečka, a balkanska prebalkanska pa onako da se sretnu na pola puta', otkriva.

Severina otkrila tko je čovjek njezinog života

Dok se taj spoj ne dogodi, Seve uživa u majčinstvu. Sin Aleksandar krajem veljače proslavit će svoj treći rođendan. 'Pa ja mislim da on sve što je naručio je dobio prije rođendana. To je najveseliji datum u našoj kući. Naravski uz Božić', priznaje. Svaki slobodan trenutak brižna majka provodi sa svojim sinom. Vješto organizirana Seve često se iskrade iz kuće kako bi odradila koncert u dijaspori, tako da maleni Aleksandar ni ne primijeti da mame nema. 'Dođemo predvečer, imamo koncert i odemo sutra ujutro. Ja hvatam najranije jutarnje avione tako da se čini kako uopće nisam izostala iz kuće', kaže.

U Severininoj se karijeri nanizalo hitova i hitova. No priznala nam je da bi neke svoje pjesme najradije zaboravila. 'Sjećam se kad sam bila u rodilištu i baš sam bila pred porod. I onda sam gledala baš spotove i vidjela sam sebe pjevam gas gas. Mislim da je to na granici s ludilom. Onda sam se gledala i mislila sam si ''O Bože šta je tebi bilo? Šta je tebi bilo?'', priznaje Seve.

Čekamo novu Severininu stvar koja će, uopće ne sumnjamo, ponovno raspametiti regiju. Pogledajte i cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene