Istražili smo

FOTO Lete im, lete četrdesete! Koga godine nisu mazile?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odabrali smo top pet hrvatskih javnih osoba koje i u četrdesetima izgledaju sjajno ! I usporedili ih s pet američkih kolega za koje se to baš i ne bi moglo reći.

Dok neke slavne osobe izgledaju kao da ne stare, drugima se godine iscrtavaju na licu. I to uglavnom kada pokušavaju pobjeći od njih. Primjer za to je Nicole Kidman (47).

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 4 ponovo očarala ljepotom Bivša seks-bomba 90-ih na zabavu poslije Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj je pravila njezina najdraža osoba!

Nekada vrhunska ljepotica sada zbog velike količine botoksa koji si je ubrzgala u lice izgleda poput lutke koja se ne može ni nasmiješiti.

FOTO Novi trend? Ove slavne ljepotice vole MLAĐE

Mi smo za vas pripremili pet javnih osoba u Hrvatskoj koje u svojim četrdesetima izgledaju jednostavno - sjajno!


Nova Severinina fotka: Je li zgodnija sa ili bez šminke?

Na prvom mjestu je Severina (42). I to ne zato što ona ne stari, već zato što s godinama izgleda sve bolje. Sjetite se samo kako je Seve izgledala na početku karijere i usporedite kako izgleda sada. Uz genetiku, njezin izgled osiguralo je naporno vježbanje u teretani i pomno odabrana garderoba. A jesu li bili i estetski zahvati u pitanju? To zaključite sami.

Glumac Damir Markovina (41) je na zasluženom drugom mjestu. Jedan od najzgodnijih hrvatskih glumaca kojeg su često mediji proglašavali magnetom za žene i u svojim četrdesetima izgleda odlično.

Njegova suprotnost je američki glumac Charlie Sheen (48). Učestalo opijanje i partijanja ostavilo je maha na njegovom izgledu pa glumac izgleda starije.

Na trećem mjestu je glumica Ecija Ojdanić (40). Za vrijeme Larina izbora glumica je skratila svoju kosu i napravila novu frizuru koja još bolje pristaje njezinom licu.

To se ne bi moglo reći i za američku glumicu slične frizure Cynthiu Nixon (48). Dok je u seriji 'Seks i grad' izgledala seksipilno, godine je nisu mazile pa se njezine četrdesete itekako iscrtavaju na licu.

Pjevačica Danijela Martinović (43) i dalje izgleda poput djevojčice što obožavatelji mogu vidjeti i u njezinom novom spotu Iluzija.

Druga plavuša Pamela Anderson (47) koja je u mladosti golicala maštu mnogim muškarcima, u četrdesetima izgleda iscrpljeno i izmučeno.

Međutim glumica Mila Elegović (44) je i dalje je jedna od naših najseksipilnijih glumica koja iz godine u godinu izgleda sve bolje.

Za razliku od nje, pjevačica Lil' Kim (40) iz godine u godinu izgleda sve gore. Seksipil je ispario a tome pridonosi i svojom upečatljivom odjećom koja joj nimalo ne pristaje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene