Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepi, pametni, uspješni

Scarlett najseksi žena, ali i njezin suprug najseksi muškarac 2010.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ona je 'Babe of The Year', a on 'Hottest Man of the Year'. Supružnici, partneri, ljubavnici...

Časopis GQ je proglasio Scarlett Johansson 'najkomadom' godine ('Babe of The Year'), nakon čega je glumica odradila seksipilni editorijal u kojemu se fotograf u Photoshopu besramno poigrao s njezinim grudima. Razlog zbog kojeg se našla na prvom mjestu je vrlo uspješna godina - osvojila je nagradu Tony za najbolju izvedbu u brodvejskoj dramskoj predstavi 'A View From a Bridge' redatelja Gregoryja Moshera, dobila ulogu u nastavku filma 'Iron Man 2', dobila nagradu Scream Awards za najbolju glumicu, dvije nominacije Teen Choice Award za najbolju glumicu i 'najseksi žensku', a zahvaljujući 'razigranosti, svježini, znatiželji i traženju uvijek novog izgleda i stila', proglašena komadom godine u prestižnom tabloidu. U intervjuu za časopis glumica je priznala kako ima problem sa slobodnim vremenom, jer koliko god joj život ispunjavaju snimanja filmova, kada nema što raditi ne zna kuda bi sa sobom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zar im nije već dosadno skrivanje? Više ne može tvrditi da mu nije djevojka: Scarlet sjedila Seanu u krilu Slika nije dostupna Scarlett Johansson se zaručila

>> Još uvijek zaigrana Scarlett Johansson proglašena komadom godine

O problemu popunjavanja slobodnog vremena i dosadi koja je očigledno njezin gorući problem, najviše bi mogao razmisliti Ryan Reynolds, njezin suprug s kojim je u braku od 27. rujna 2008. godine. Ova godina bi glumici ipak trebala donekle biti zanimljiva, unatoč pauzama između snimanja, jer je u kolovozu za 2.8 milijuna dolara zajedno s Ryanom u Los Angelesu kupila veliku kuću s okućnicom koju je trebalo urediti po vlastitim željama. Koliko bi žena dalo da im je tako dosadno!

Njezin Ryan, pak, proglašen je najseksipilnijim muškarcem na svijetu. Još jedan razlog zbog kojeg bi Scarlett kada je u pitanju njezino popunjavanje slobodnog vremena trebala razmisliti. Pa neka se baci na supruga! Naime, po izboru časopisa People Ryan je dobio titulu najseksi muškarca godine. 'U početku mi je, naravno, zvučalo pomalo nevjerojatno, ali onda s vremenom to jednostavno prihvatiš', komentirao je Ryan ovaj izbor, pa se sa svojom novostečenom titulom i našalio.

'Supruga će mi sada govoriti - Najseksi frajeru, baci smeće', rekao je 34-godišnji glumac čiji film 'Živ pokopan' trenutačno igra u hrvatskim kinima. Ryan je, spomenimo, pobijedio za najseksi muškarca u konkurenciji s Jonom Hammom, Kellanom Lutzom, Drakeom, Matthewom Morrisonom, Jon Bon Jovijem, Joeom Manganiellom, Robertom Downey Jr.-om, Jesseom Williamsom, Justinom Timberlakeom, Vinom Dieselom, Jakeom Gyllenhaalom, Georgeom Clooneyjem i Bradleyjem Cooperom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene