Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kolika je vjerojatnost da se ujutro ustanete, krenete na posao, a onda vas zadesi čitav niz nepredviđenih i neočekivanih događaja, na primjer kolika je vjerojatnost da vam u usta uleti osa ili da na primjer upadnete u rupu na cesti ili….


Ne razmišljajte o vjerojatnostima, mislite na vrijeme na svoju budućnost!

Vezani članci Slika nije dostupna Zbog niskih kamata na štednju, ulaganje u fondove i fondovske police sve popularnije Slika nije dostupna GRAWE Hrvatska d.d. nominirano za nagradu „Best Of Europe“ koju dodjeljuje The European Sponsorship Association

Ugovaranjem GRAWE životnog osiguranja već od oko 5 kn dnevno moguće je osigurati sebe i članove obitelji, a pritom i štedjeti za mirovinu.

Kolika je šansa da osvojite iPad2?

A kolika je vjerojatnost da baš vi osvojite iPad 2 (16GB 3G + Wi-Fi)? Sudjelujte u nagradnom natječaju koji traje do 06.06.2011 na Facebook stranici GRAWE Hrvatska, pogodite koliko će fanova biti na posljednji dan natječaja 06.06.2011 u 12h i ukoliko prvi pogodite točan broj ili budete najbliži osvojit ćete najpopularniji tablet na svijetu! Ne propustite šansu da vjerojatnost bude na vašoj strani!