Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brzi pristup internetu danas je nužan i za posao i za zabavu, a B.net se može pohvaliti time da nudi najbrži internet pristup na hrvatskom tržištu po čak dva kriterija: brzina do 8 Mbps uključena u triple play 3D paket jedinstvena je u ponudi za građane, a mogućnost nadogradnje općenito najvećom brzinom koja je na raspolaganju na rezidencijalnom tržištu – čak do 32 Mbps – također je jedinstvena! U sklopu kampanje koja je počela danas, B.net pita svoje buduće korisnike tko je brži: vaša Internet veza ili Ivica Olić?


B.net je u sklopu ove nove simpatične kampanje u kojoj se susreću dosadašnji junak reklama, sada već tehnološki osviješten Miki, i hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić pripremio i posebnu ponudu za sve koji tijekom listopada odluče postati korisnici 3D paketa.

Vezani članci Grand PRix logo Primaju se do 4. ožujka: Grand PRix natječaj otvoren i za prijave iz regije Slika nije dostupna HŽ: Posebna tarifna ponuda za prijevoz na Europsko nogometno prvenstvo

Novi korisnici koji se odluče postati korisnicima 3D paketa ili postojeći korisnici neke od pojedinačnih usluga ili 2D paketa koji do kraja listopada prijeđu na 3D paket i tako postanu korisnici najbržeg interneta ostvarit će pravo na priključak za samo 1 kunu te će do kraja godine plaćati samo dvije od tri usluge. 3D paket uključuje pristupnu brzinu do 8 Mbps, po čemu je jedinstven u ponudi triple play paketa na tržištu, no oni kojima niti ova brzina nije dovoljna mogu je nadograditi do vrtoglavih 32 Mbps!

Pristupna brzina do 32 Mbps itekako ima smisla u vrijeme kada multimedijski sadržaj poput videa počinje prevladavati u online svijetu i kada svatko od ukućana osim računala posjeduje još poneki uređaj koji zahtijeva vezu prema internetu. To znači da svaki od nekoliko ukućana može istovremeno uživati u visokoj kvaliteti videa prilikom streaminga, zabavljati se u zahtjevnim online igrama koje traže sve brže internet veze ili downloadati druge sadržaje.

B.net u ovom trenutku ima više od 50 tisuća korisnika brzog, širokopojasnog interneta, čime se trenutačno nalazi na trećem mjestu po udjelu na broadband tržištu. "Uz rast broja korisnika brzog interneta koji je tijekom proteklih 12 mjeseci iznosio gotovo 70 posto i redovita povećanja pristupnih brzina koja smo omogućavali našim korisnicima bez povećanja cijena, te našu mrežu koja omogućava daljnje tehnološke nadogradnje, sigurni smo da ćemo i dalje postajati sve značajniji broadband operator u Hrvatskoj", izjavio je Senad Kulenović, direktor prodaje i marketinga B.neta Hrvatska, povodom predstavljanja ove posebne ponude za nove korisnike najbržeg pristupa internetu u Hrvatskoj.

Više o posebnoj ponudi potražite na: www.bnet.hr

O B.netu

B.net Hrvatska je vodeći pružatelj usluga kabelske distribucije i treći telekom operator po broju korisnika na hrvatskom tržištu. Kompanija je nastala spajanjem dvije vodeće kabelske kuće, DCM-a i Adriatic kabela, u rujnu 2007. te je danas jedna od rijetkih koje hrvatskim privatnim i poslovnim korisnicima nude cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga odnosno kabelsku televiziju (više od 160 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa), brz širokopojasni pristup Internetu i usluge telefonije.

B.net ima doseg do više od 250 tisuća hrvatskih kućanstava putem vlastite mreže, i to u svim najvećim nacionalnim geografskim i gospodarskim sjedištima (Osijeku, Rijeci, Solinu, Splitu, Velikoj Gorici, Zadru i Zagrebu), a tijekom višegodišnjeg rada etablirao se i kao pouzdan poslovni partner za više od 300 domaćih i međunarodnih tvrtki čiji uspjeh i razvoj prati i unaprjeđuje inovativnim telekomunikacijskim rješenjima.

B.net na društvenim mrežama:

http://www.facebook.com/bnethr

http://twitter.com/bnethr

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju