Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dobitnicima 8. velike nagradne igre Mozaika knjiga i Reader’s Digesta dodijeljene su nagrade 18. veljače 2011. u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu. Sretnim dobitnicima nagrade je svečano uručila Sandra Skendžić, predsjednica 9. velike nagradne igre i voditeljica Sektora Reader’s Digest, u nazočnosti generalnog direktora Mozaika knjiga Bojana Vidmara.


'Još sam pod dojmom. Cijela moja obitelj i ja veliki smo ljubitelji knjiga, a ovo je prvi put u životu da sam išta osvojio. Dobitak nam je došao kao melem na ranu jer ćemo moći renovirati kuću koju smo prije mnogo godina s mukom sami podigli', uzbuđeno je izjavio Ivan Filipović iz Zagreba, dobitnik velike nagrade i dodatka za pravodoban odgovor u vrijednosti od vrtoglavih 550.000 kuna na American Express kartici.

Vezani članci Naslovnice knjige Anatomija jednog skandala Sudska drama "Anatomija jednog skandala" napeta je priča o pokušajima izbjegavanja zakona Jadranka Kosor Jadranka Kosor predstavila je svoju knjigu "Premijerka": "Nije obračun ni s kim. Istina nikad nikoga ne smije uvrijediti"

Dobitak nije ništa manje iznenadio ni Marijanu Školjarev, dobitnicu nagrade za brzi odgovor vrijedne 175.000 kuna na American Express kartici, koja je veselo prokomentirala:
'Jako sam uzbuđena! Bila sam u šoku kad su mi javili da sam dobitnica. Stvarno se nisam ni najmanje nadala. Volim vaše knjige, naročito priručnike i kuharice. Veći dio osvojenog iznosa namijenila sam sinovima, jednom za auto, drugom za uređenje stana, a malo ću i na sebe potrošiti.'

Uz veliku nagradu i nagradu za brzi odgovor, dodijeljene su i prva, druga i treća nagrada u vrijednosti od 30.000 kuna, 20.000 kuna i 10.000 kuna na American Express karticama koje su pripale Arturu Franku iz Kostrene, Darinki Pavelić iz Karlovca te Nikši Fioreniniju iz Dubrovnika. Zlatni zgoditak vrijedan 20.000 kuna na American Express kartici uručen je Dragi Šimetiću iz Kaptola, Nagrada za elitne naručitelje vrijedna 30.000 kuna na American Express kartici Branki Kovačević iz Nove Gradiške, a novi LCD-televizor vrijedan 7.199 kuna dodijeljen je Željku Brlečiću iz Zagreba.
8. velika nagradna igra Mozaika knjiga i Reader’s Digesta trajala je od 1. siječnja do 31. prosinca 2010. godine. Javno izvlačenje održano je 24. siječnja 2011. u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu.