Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HTC nudi vrhunske mobilne mogućnosti uz novi izgled popularnih HTC-ovih pametnih telefona sa sustavom Android.


HTC Corporation, globalni proizvođač pametnih telefona, je u listopadu ove godine predstavio novu boju i završnu obradu za jedan od najpopularnijih pametna telefona sa sustavom Android, HTC Desire.

HTC Desire tako je po prvi put dostupan u briljantno bijeloj boji koja telefonu proslavljenom zbog bogatstva i kvalitete vizualnih i multimedijskih mogućnosti daje zapanjujući novi izgled.

"Uvijek tražimo načine na koje korisnicima možemo proširiti mogućnosti mobilnog rada", izjavio je Florian Seiche, predsjednik tvrtke HTC za Europu, Bliski istok i Afriku. "Naši se korisnici vole izražavati, bilo da je to kroz glazbu, modu ili mobilni telefon. Trudimo se ponuditi snažan portfelj mobilnih telefona te korisnicima omogućiti raznolik izbor ovisno o željenim mogućnostima telefona, izgledu i dojmu.

"HTC Desire je od početka uistinu popularan telefon, a briljantno bijeli Desire objedinjuje kvalitetne mogućnosti mobilnog rada s ekskluzivnom i vrhunskom završnom obradom."

O tvrtki HTC

HTC Corporation (HTC) jedna je od najbrže rastućih tvrtki u industriji mobilnih telefona. Postavljajući krajnjeg korisnika u središte svih svojih aktivnosti, HTC stvara inovativne pametne telefone u skladu sa životnim stilom i potrebama pojedinca. Tvrtka je uvrštena na tajvansku burzu pod brojem 2498. Dodatne informacije o tvrtki HTC potražite na adresi www.htc.com.