Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studeni je mjesec kojega ljubitelji lijepe knjige i svi oni koji su vezani uz knjigu s nestrpljenjem očekuju.


Ovogodišnji se 33. INTERLIBER održava od pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Predstaviti će se više od 250 izlagača iz: Austrije, Bosne i Hercegovine, Irana, Njemačke, SAD, Srbije, Velike Britanije i Sjeverne Irske i Hrvatske.

Vezani članci Dok još nismo bile vaše Evo koje knjige ugrabiti na najvećem sajmu na ovim prostorima ako imate ograničen budžet Promocija monografije Promocija monografije "25 godina Zajednice Susret" na Interliberu

Svakodnevne manifestacije obilježit će bogata ponuda književnog opusa različitih autora. Već tradicionalno riječ je o predstavljanju novih naslova, okruglim stolovima, neposrednim razgovorima s autorima, književnim radionicama, susretima izdavača, knjižara i knjižničara.

Svakih 30 min na pozornici pav. 6 izmjenjivati će se atraktivna događanja, na kojima će između ostalog autori uz predstavljanje i potpisivati svoje nove knjige. Cjelokupni pregled dođanja pogledajte OVDJE.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstaviti će bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjiga. Raspored događanja na štandovima izlagača pogledajte OVDJE.

Tijekom pet dana sajma pripremaju se edukativni i zabavni sadržaji, a na radost najmlađih posjetitelja, novost ovogodišnjeg sajma je DJEČJI KNJIŽEVNI KUTAK u kojem djecu očekuju, multimEdijska i matematička igraonica, pričaonica, te brojna druga događanja za najmlađe.

Djecu, mame i tate zasigurno će privući Izložba stotinu starih slikovnica, od kojih neke datiraju čak iz 19.stoljeća, te posebno slikovnice vrlo neobičnih oblika.

Na ovom najvažnijem prazniku knjige očekujemo oko 80.000 posjetitelja, poslovnih partnera i ljubitelja dobre knjige, koji mogu uživati u:

• Kupovini knjiga po sajamskim cijenama
• Brojnim nagradnim igrama
• proglašenju najboljeg neobjavljenog romana (u suradnji s V.B.Z.om),
• proglašenju najboljeg književnog djela u 2010. godini


Mjesto održavanja: paviljoni 5 i 6. Zagrebačkog velesajma

Radno vrijeme sajma : od 10 do 19 sati, a petak i subota do 21 sat

Vidimo se na INTERLIBERU od 10.-14.11.2010.

Ulaz besplatan!