Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Virtualna šetnja

VIDEO: Čudesan virtualni muzej

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sve ljubitelje umjetnosti stiže dobra vijest. Otvoren je prvi muzej, u kojeg možete iz vlastite fotelje, u bilo koje doba dana i koji objedinjuje gotovo sve što bi jednog zaljubljenika u umjetnost moglo zanimati.

Taj virtualni muzej pokrenula je i osmislila tvrtka Adobe. Kurator tog virtualnog muzeja, Tom Eccles, pokušao je objasniti što se otvaranjem virtualnog muzeja htjelo postići. 'Htjeli smo vidjeti kako mi, kao ljudi, izgledamo u očima tehnologije', rekao je za New York Daily News Eccles.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesvakidašnja situcija Aktiviran alarm u muzeju, vatrogasci se šokirali kad su shvatili uzrok Slika nije dostupna Bivšem premijeru u čast Đinđić dobio svoj virtualni muzej u Srbiji

'Željeli smo vidjeti vlastitu želju da sežemo jedni za drugima te vidjeti odnos umjetnosti u odnosu na internet', pojasnio je. Vaš vodič kroz virtualni muzej jest 'oko' u obliku lignje, koje vas vodi od tamne strane, preko fetiša, do utopijske zone. U priloženim videima možete pogledati kako to sve izgleda.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene