Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan naš čitatelj kamerom je zabilježio neobičnu pojavu iznad zagrebačkih Gajnica. Snimka prikazuje jarko svijetleći objekt kako se kreće iznad kuća prema tlu.


'Ova snimka snimljena je jučer između 19:35-19:40 sati na nebu iznad Zagreba, a snimano je iz naselja Bizek iznad Gajnica', pojasnio je naš čitatelj.

Vezani članci Radovi na vrelovodu, ilustracija (Foto: Patrik Macek/Pixell) Zagrebački kvart probudio se bez tople vode, neće je biti do 18. kolovoza, a negdje i dulje Domagoj Mikić sa stanovnicima Gajnica (Foto: Dnevnik.hr) Novi veliki uspjeh Dnevnika Nove TV: ''Da nije bilo vas mislim da ništa od ovoga ne bi mogli realizirati''

'Leteći objekt je isijavao jaku svjetlost i vidjelo ga je više ljudi i poznanika iz drugih kvartova koji mogu to potvrditi. Po slobodnoj procjeni nepoznati leteći objekt nalazio se negdje na području iznad Gajnica i kretao se dosta nisko 2 do 3 minute', rekao je.

Originalna snimka koju smo dobili izuzetno je mračna pa smo je, da bi bolje predočili o čemu se radili, pustili i kroz 'auto contrast' video filter, kako biste i sami mogli steći uvid u to što se događa na snimci. Radi li se o NLO-u, ili nečem drugom, prosudite sami, nakon što pogledate obje snimke.