Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brojni korisnici diljem svijeta, uključujući i korisnike u Hrvatskoj, ne mogu pristupiti Skypeu


Nakon što su brojni korisnici na Twitteru počeli obavještavati o problemima koje imaju sa Skypeom – rušenje aplikacije, nemogućnost spajanja online, slanja poruka i obavljanja poziva, iz ove su kompanije objavili da su identificirali problem i da su ga počeli rješavati.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovo su nova pravila za nezaposlene! Slika nije dostupna Roditelji ne znaju za njega, no on je njihova najgora noćna mora!

U Skypeu kažu da 'poboljšanja možemo očekivati kroz koji sat' te da se korisnici ne trebaju ponovno manualno logirati već će se ovaj VoIP servis automatski spojiti kada se problem riješi. Napominju da je riječ o malom broju korisnika koji ne mogu telefonirati, no na brojnim internetskim portalima, kao i na Twitteru možemo pročitati da se nezadovoljni korisnici kojima je Skype offline javljaju iz čitavog svijeta.

O kolikom je problemu riječ i koliki je broj ljudi danas ostao bez najpopularnijeg servisa za internetsku telefoniju vjerojatno ćemo saznati do kraja dana, a dodat ćemo da je nekim korisnicima u Hrvatskoj Skype ipak proradio te da mogu normalno obavljati pozive. Inače, za one rijetke koji ne znaju, ovu je kompaniju nedavno preuzeo Microsoft za 8,5 milijardi dolara te će se Steve Ballmer i ekipa itekako morati potruditi da se ovakvi problemi više ne ponavljaju.