Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GPS na pametnim telefonima

Mireo navigacija i na Androidima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim korisnicima iPhonea, Mireo DON'T PANIC navigacija sada je dostupna i vlasnicima telefona koji rade na Androidu

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav promašaj Krenuli su na odmor u Hrvatsku iz Austrije, ali u jednom su trenutku shvatili da voze u krivom smjeru: Trebalo im je samo 500 kilometara da uoče pogrešku Odmorišta - 2 nemaju pametnijeg posla? Novi nazivi odmorišta i čvorišta na autocestama: Pogledajte objašnjenje Ministarstva zašto dolazi do promjena

Vlasnici pametnih telefona koji rade na Googleovom operativnom sustavu Android na svoja putovanja više nemaju razloga nositi posebni GPS uređaj, već im je dovoljno otići u Android Market i tamo skinuti Mireo DON'T PANIC aplikaciju.

Ova je aplikacija do sada bila rezervirana samo za korisnike iPhoena, a donosi potpunu kartu Hrvatske uz glasovno navođenje Željka Pervana, što znači da putovanje neće biti samo sigurno, već i zabavno.

Mireo DON'T PANIC može se skinuti ovdje te se uz besplatni primjerak softvera isporučuje i besplatna karta centra Zagreba, kako bi korisnici mogli besplatno isprobati aplikaciju i njene funkcionalnosti prije nego kupe cijelu kartu. Treba napomenuti da Mireo DON'T PANIC u radu ne koristi mobilni internet, tako da u roamingu neće biti neočekivanih troškova.

Ova je aplikacija također dostupna i na App Storeu te je nedavno izdana njena nova verzija za iPhone koja se može skinuti ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene