Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim korisnicima iPhonea, Mireo DON'T PANIC navigacija sada je dostupna i vlasnicima telefona koji rade na Androidu


Vlasnici pametnih telefona koji rade na Googleovom operativnom sustavu Android na svoja putovanja više nemaju razloga nositi posebni GPS uređaj, već im je dovoljno otići u Android Market i tamo skinuti Mireo DON'T PANIC aplikaciju.

Vezani članci Automobil zaglavio u snijegu, ilustracija Zbog pogrešnih uputa GPS-a tjedan dana ostao zarobljen u automobilu usred snježne oluje Mladen Grdović ulazi u politiku - 2 Estrada u napadu na Sabor: Grdović računa na glasove ljevice, Ante Cash se bori za kršćanske vrijednosti...

Ova je aplikacija do sada bila rezervirana samo za korisnike iPhoena, a donosi potpunu kartu Hrvatske uz glasovno navođenje Željka Pervana, što znači da putovanje neće biti samo sigurno, već i zabavno.

Mireo DON'T PANIC može se skinuti ovdje te se uz besplatni primjerak softvera isporučuje i besplatna karta centra Zagreba, kako bi korisnici mogli besplatno isprobati aplikaciju i njene funkcionalnosti prije nego kupe cijelu kartu. Treba napomenuti da Mireo DON'T PANIC u radu ne koristi mobilni internet, tako da u roamingu neće biti neočekivanih troškova.

Ova je aplikacija također dostupna i na App Storeu te je nedavno izdana njena nova verzija za iPhone koja se može skinuti ovdje.