Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Internet sve više i više postaje dijelom našega svakodnevnog života.


Upotrebljavamo ga za sve veći broj aktivnosti, počevši od posla i škole, sve do zabave.

Vezani članci Zdravko Čolić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Čolićeva magija osvojila Zagreb: Još jednom održao koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni Slika nije dostupna Mala škola surfanja 5: Poboljšajte navigaciju

Danas se internet upotrebljava na načine koji prije nisu bili ni zamislivi, tako da je sada postao gotovo neizostavan aspekt društvenoga života. Zahvaljujući internetu, milijuni ljudi svaki se dan povezuju i međusobno razmjenjuju znanja, iskustva i interese.

Iz tog razloga korisnici očekuju da im preglednik (Browser) omogući lagano, sigurno i brzo povezivanje s tom najvećom svjetskom mrežom.

Internet Explorer 8 nudi mnoštvo poboljšanja, novih značajki i atraktivnih inovacija tako da ni s jednim drugim preglednikom ne možete postići toliko toga a tako jednostavno!

Što je toliko dobro u pregledniku Internet Explorer 8?
• Brži je nego ikad
• Jednostavniji je nego ikad
• Sigurniji je nego ikad
• Prepoznaje gotovo dvostruko više zlonamjernog softvera od konkurenata
• Brzo se oporavlja nakon prestanka rada
• Surfate uz više privatnosti
• Možete ga prilagoditi svojim potrebama

Sve to omogućit će vam ova rješenja:

Intuitivna poboljšanja poput moderniziranih funkcija unutar Pametne adresne trake (Smart Address Bar) i Okvira za pretraživanje (Search Box). Ona čine Internet Explorer 8 efikasnim pretraživačem s pomoću kojega ćete naći baš onu stranicu koju želite, bez obzira na to jeste li već bili na toj stranici ili niste.

Atraktivne inovacije poput Vizualnog pretraživanja (Visual Search), Ubrzivača (Accelerators) i Web-odsječaka (Web-slices). Ove značajke donose vam odabrani sadržaj izravno s drugih internetskih stranica, tako da više ne morate ni napuštati internetsku stranicu na kojoj se nalazite.

Značajke za sigurnost i privatnost. Dok vam InPrivate Pregledavanje (InPrivate Browsing) čuva identitet i podatke sprječavajući bilježenje vaše povijesti pregledavanja i pretraživanja, InPrivate Filtriranje (InPrivate Filtering) sprječava da internetske stranice, koje žele sakupljati vaše podatke u zlonamjerne svrhe, uopće ostvare kontakt s vašim računalom.

Internet Explorer 8 osmišljen je za ono što i inače činite na webu: pretraživanje, kupovina, slanje e-pošte i hvatanje koraka sa svjetskim događajima i trendovima. Samo što sada to možete raditi brže, sigurnije i jednostavnije nego ikad prije.
No, nemojte nas samo držati za riječ. Preuzmite odmah besplatno Internet Explorer 8 i uvjerite se sami.

>> Mala škola surfanja 6: Sigurnost i privatnost

>> Mala škola surfanja 5: Poboljšajte navigaciju

>> Mala škola surfanja 4: Brže i sigurnije

>> Mala škola surfanja 3: Upravljanje linkovima

>> Mala škola surfanja 2 - Efikasno pretraživanje

>> Mala škola surfanja - Misliš da imaš sve