Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istraživanje na preko 70 000 medicinskih sestara dobi 38 do 63 otkriva da svaka jedinica serviranja zelenog lisnatog povrća smanjuje rizik od dijabetesa za 9 %.


Osim toga, 3 serviranja voća dnevno smanjuje isti rizik za 18 %.

Vezani članci Krađa luka - 1 Tko je ukrao tonu luka u Međimurju? Mještani lopovima namjestili zamku, policija tapka u mraku: "Svake godine nestaje, ali ovo je previše" Ajvar, ilustracija Zimnica je pitanje tradicije, no ove godine za nju treba posegnuti dublje u džep. Izračunali smo koliko će stajati teglica domaćeg ajvara

Loša je vijest da je istraživanje povezalo konzumaciju voćnog soka sa povećanim rizikom od dijabetesa.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju