Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za sretnu vezu treba više vremena provoditi s partnerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Parovi se ovih dana moraju potruditi da pronađu vrijeme koje će provoditi zajedno, navodi se u studiji njemačkog Instituta Gewis u Hamburgu.

Posao i sport morat će prepustiti prvenstvo sretnoj vezi, pokazuju rezultati studije objavljene u njemačkom magazinu Freundin. Više od 20 posto ispitanika reklo je da redovno odvajaju vrijeme da budu sa svojim partnerom.

Pročitajte i ovo PR Najbolja veza možda ipak postoji! Najbolja veza – postoji li nešto takvo? Matteo Salvini (Foto: AFP) Kraj intimnog druženja Završila ljubavna drama potpredsjednika talijanske Vlade: ''Neće mi nedostajati ono što smo dali jedno drugome''

U studiji se također navodi da je 39 posto ispitanih žena i 45 posto muškaraca izjavilo da sve manje idu skupa na godišnji odmor.

Mnogi su izrazili nezadovoljstvo zbog takve situacije. Oni žele više vremena za svoju vezu. Mnogi muškarci i žene žale se redovno na svoje partnere da odvajaju premalo vremena za vezu. Trideset i dva posto žena i 51 posto muškaraca priznalo je da često slušaju takve pritužbe.

Ukupno je 1.020 muškaraca i žena u dobi od 25 do 65 godina sudjelovalo u studiji. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene