Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seks može biti i fatalan

Muškarci zakazuju u krevetu zbog vrućina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Intimni odnosi za vrijeme visokih temperatura mogu biti fatalni, a mnogi muškarci često zakazuju u krevetu.

Visoke temperature zahvatile su i Rusiju. U Moskvi se penju preko 30 stupnjeva Celzijevih. Svatko pronalazi svoj način hlađenja, a neki čak dan provode i u podrumu. 33 stupnja rekord je za Moskvu. Zadnji put ta je temperatura izmjerena 1938. godine.

Pročitajte i ovo Suludo vrijeme - 3 Suludo vrijeme Promjena vremena stigla je u Hrvatsku: Temperatura će se negdje spustiti čak za 20 stupnjeva Slika nije dostupna Preko bluetootha VIDEO: Uređaj za 'dijeljenje srca' s voljenom osobom

Visoke temperature razlog su i zakazivanja muškaraca u krevetu, rekao je stručnjak za seksualne terapije, piše ruska Pravda. 'Kada temperatura prijeđe 35 stupnjeva Celzijevih, muškarci nemaju dovoljno snage za provesti akciju u krevetu do kraja. Također, po visokim temperaturama ne mogu tako često kao žene. Piće, duhan, kava, cigarete i magične tablete kao što je Viagra dovode do kolapsa u krevetu', dodaje stručnjak.

Prema njemu, lijekovi za pojačavanje potencije uzrokuju da krv cirkulira i nekoliko puta brže, a u kombinaciji s drugim stimulansima, srce može jednostavno eksplodirati. 'Stvarno se može umrijeti. Nije šala. Čak i kod ugodnih 20 stupnjeva, za vrijeme orgazma, naše srce dostiže i 200 otkucaja u minuti, a tlak skoči na 230/130', kaže stručnjak.

On savjetuje da 'muškarci preko 40 spolne odnose trebaju imati ispod pokrivača i to po noći, kada temperature nisu tako visoke. Druga opcija je pod hladnim tušom. Aktivne žene neka preuzmu kontrolu i dominiraju, posebno ako je muškarac stariji'. Ako su imali moždani ili srčani udar, pripadnici oba spola mogu umrijeti tijekom intimnih odnosa za vrijeme visokih temperatura, tvdi stručnjak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene