Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Intimni odnosi za vrijeme visokih temperatura mogu biti fatalni, a mnogi muškarci često zakazuju u krevetu.


Visoke temperature zahvatile su i Rusiju. U Moskvi se penju preko 30 stupnjeva Celzijevih. Svatko pronalazi svoj način hlađenja, a neki čak dan provode i u podrumu. 33 stupnja rekord je za Moskvu. Zadnji put ta je temperatura izmjerena 1938. godine.

Vezani članci Vrućine u automobilu, ilustracija (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Pakleni stroj! U parkiranom automobilu u Maksimiru izmjerili nevjerojatnu temperaturu Slika nije dostupna Liječenje seksom?

Visoke temperature razlog su i zakazivanja muškaraca u krevetu, rekao je stručnjak za seksualne terapije, piše ruska Pravda. 'Kada temperatura prijeđe 35 stupnjeva Celzijevih, muškarci nemaju dovoljno snage za provesti akciju u krevetu do kraja. Također, po visokim temperaturama ne mogu tako često kao žene. Piće, duhan, kava, cigarete i magične tablete kao što je Viagra dovode do kolapsa u krevetu', dodaje stručnjak.

Prema njemu, lijekovi za pojačavanje potencije uzrokuju da krv cirkulira i nekoliko puta brže, a u kombinaciji s drugim stimulansima, srce može jednostavno eksplodirati. 'Stvarno se može umrijeti. Nije šala. Čak i kod ugodnih 20 stupnjeva, za vrijeme orgazma, naše srce dostiže i 200 otkucaja u minuti, a tlak skoči na 230/130', kaže stručnjak.

On savjetuje da 'muškarci preko 40 spolne odnose trebaju imati ispod pokrivača i to po noći, kada temperature nisu tako visoke. Druga opcija je pod hladnim tušom. Aktivne žene neka preuzmu kontrolu i dominiraju, posebno ako je muškarac stariji'. Ako su imali moždani ili srčani udar, pripadnici oba spola mogu umrijeti tijekom intimnih odnosa za vrijeme visokih temperatura, tvdi stručnjak.