Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svježi krumpir bi trebao biti na listi zdravog voća i povrća, bogatog vitaminima, tvrde stručnjaci.


Kad se govori o pravilnoj prehrani i unosu voća i povrća, krumpir se nekako uvijek izbjegava. Zdravstveni stručnjaci smatraju kako se krumpir često povezuje s nezdravim čipsom ili pečenim hrskavim krumpirićima, piše Mirror.

Vezani članci Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Velika snimili videoporuku Korisnici Doma za starije iz Velike snimili genijalnu poruku: "Mi smo svi dobro, a vi zapamtite..." Proklijali krumpir Zaboravili na krumpire, a onda shvatili da je prekasno jer je invazija već počela

>> Dva mjeseca samo na krumpiru dobro za zdravlje

No čak 65 posto građana Velike Britanije svjesno je njegove važnosti. 'Tu treba napomenuti da samo svježi krumpir ima povoljan utjecaj na zdravlje i bogat je vitaminima. Smrznut nema ista svojstva', rečeno je iz britanske Asocijacije dobavljača svježeg krumpira.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju