Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Flavonoidi smanjuju rizik za karcinom jetre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unos velikih količina povrća koje obiluje flavonoidima smanjuje rizik od karcinoma jetre, ukazuje nova studija.

Špinat i paprike su se pokazale od najveće koristi u zaštitnom djelovanju.

Pročitajte i ovo Borba protiv sarkoma, ilustracija - 1 Tumori koštanog tkiva Agresivan tumor koji napada i starije i mlade: Srpanj je mjesec posvećen oboljelima od sarkoma Izvrsni rezultati robotskog kirurškog sustava - 5 Veliki korak naprijed Operacije raka prostate pomoću robotske ruke: "Kamera se miče kako mi mičemo zjenice"

Smatra se da osobe koje unose obilje povrća, općenito imaju zdravi životni stil što vjerojatno igra veliku ulogu u očuvanju zdravlja jetre.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene