Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Chalie se popne preko visokog zida

VIDEO: Za ovu mačku zidovi nisu prepreka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina mačaka sigurno niti malo ne uživa kada ostanu izvan zidova kuće u kojoj žive njihovi vlansici i eventualno se pokušavaju popeti uza zid s nizom frustracija. No, za mačka Charieja nije nikkakva probllem kada ostane zaključan vani jer se bez problem uspne uz zid visine dva kata.

Zbog ovakvog prkošenja gravitaciji zadobio je nadimak 'mačka-pauk', odnosno 'spider-cat'. 7-godišnji Charlie je već nadaleko poznat u okolici u blizini gradića Falkirka.

Pročitajte i ovo Banane - 4 Voli banane Evakuirana trgovina nakon što je voditelj vidio otrovnog pauka čiji ugriz kod muškaraca može izazvati višesatnu erekciju Osijek Novosti od jeseni Mnogima je trn u oku, nije ga bilo gotovo pet godina, a sada se vraća u grad na Dravi

Vlasnica Hannah Smith kaže: 'Charlie mijauče ispred vrata tražeći da ga pustimo van. I kad ga mi pustimo van brzo traži da ga pustimo unutra. Kad ga slučajno nitko ne čuje pred ulaznim vratima, on ode iza kuće kako bi se popeo na balkon'.

Hannah kaže kako je posve nevjerojatno kako se Charli uspije popesti uz visoki ravan zid. 'Vidjela sam kako se mačke uspijevaju popesti na drvo, ali nikad nisam vidjela da se ovako popnu na zid', rekla je Charliejeva vlasnica.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene