Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobna zabava

VIDEO: Zbog loše šale prijateljica mladenka ostala paralizirana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesuđena mladenka Rachelle Friedman morala je odgoditi vjenčanje zbog posljedica djevojačke zabave.

Naime, njene prijateljice su mislile kako će biti jako zabavno gurnuti mladenku u plići dio bazena, no ona je u padu slomila vrat i isplutala na površinu. 25-godišnja Rachelle zadobila je teške ozljede i paralizirana je od prsnog koša nadolje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Trovanje Koliko je opasan klor? Jaka kemikalija može izazvati i smrt Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici

>> Poginula mladenka uzrok prokletstva na cesti?

Njezin zaručnik Chris Chapman nije odustao od zaruka već i dalje želi vjenčanje, no drugi problem je u zdravstvenom osiguranju. Ukoliko se Rachelle uda za Chrisa mijenja se njezino osiguranje jer je njegovo samo djelomično, zbog čega bi veći dio liječenja trebala platiti.

Rachelle je bivša instruktorica plesa i aerobika i kako je kazala u intervjuu za ABC uvijek je strahovala da će joj se ovako nešto dogoditi. 'Uvijek sam se bojala da će nešto pokvariti moj savršeni svijet, to se i dogodilo kao što se može dogoditi svima', kazala je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene