Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BAŠ SVE

Trgovački lanac u kojem možete pronaći SVE na jednom mjestu

PR
PR
Svježe voće i povrće, mirisna peciva, krema za lice, nove hlače…

 Kad se sve ovo nađe na obiteljskom popisu za kupovinu, vrijeme je za zajednički odlazak u kupnju. No gdje pronaći baš sve na jednom mjestu – od namirnica za planirane tjedne ručkove, kvalitetnih vina za vikend zabave, sve do kozmetičkih potrepština i odjeće? Naravno da ne želimo gubiti sate tražeći stvari po različitim trgovinama ili trgovačkim centrima, nego sve potrebno kupiti na jednom mjestu.
U nedavnom istraživanju tvrtke Hendal, na pitanje „Koji trgovački lanac je najbolji izbor kada želite na jednom mjestu kupiti sve potrebno za kućanstvo“, najviše ispitanika odgovorilo je – Kaufland!
Taj rezultat nije neočekivan jer Kaufland svojim kupcima nudi uistinu široku lepezu proizvoda, a kupnju možete obaviti jednostavno i brzo. No ako se ipak dogodi da na blagajni čekate dulje od 5 minuta, a pritom nisu otvorene sve blagajne, u znak isprike dobivate 10 kuna na Kauflandovoj poklon kartici.
Kupci su potvrdili da su svima kojima je važna ušteda novca, ali i vremena, trgovine Kauflanda pravi odabir. TV spot u kojem je korišten svima poznati hit Nene Belana možete pronaći na linku: https://youtu.be/jA7aWqDecSs.

Pročitajte i ovo PR Oglas Djela, ne riječi za bolju zajednicu: Kaufland i ove godine organizira volontiranje za svoje zaposlenike u udrugama diljem Hrvatske PR Oglas Ribafish pripremao jela za osnovnoškolce

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene