Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio kontrolu

Toliko je pomahnitao kada je ugledao ženu s drugim da se i policija držala sa strane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimku privatne drame u samo dva dana je pogledalo preko dva milijuna ljudi.

Teško se pomiriti s time da vas je voljena osoba zamijenila drugom, ali i ostati posve hladan kada se nađete oči u oči sa suparnikom.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

Tako je srdžba obuzela i ovog gospodina, čija je nezavidna privatna situacija postala predmetom razgovora na čitavom nizu južnoameričkih portala.

Od bijesa je po zaključanom automobilu tukao i rukama i nogama, uz psovke pozivao rivala da se suoče, te od prijatelja tražio da mu donesu bilo što pomoću čega bi mogao provaliti u vozilo.

Snimka je ujedno posvjedočila i tome da niti policajcima nije bilo baš svejedno, ali nije otkrila kako je incident završio, je li se muškarac naposljetku sam sklonio ili je ipak bilo potrebe za intervencijom. Nastala je negdje u Meksiku, a unatrag dva dana ju je pogledalo preko dva milijuna ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene