PR
PR Foto: Promo

Premda neuobičajeno, ljeto 2020. u punom je jeku. Mnogi su već pobjegli od vrućine asfalta i gradske sparine na svoje omiljene plaže, planinske obronke ili šumske proplanke, dok drugi još sitno broje do bezbrižnih ljetnih dana i neopterećenosti problemima kojima nas inače hrani grad u kojem živimo.


 Bilo da ste već na svojoj omiljenoj plaži ili tek čekate prvi dan godišnjeg odmora i bijeg iz grada, dobro se podsjetiti što je sve korisno ponijeti sa sobom na plažu – od rekvizita koji vas štite do onih koji će pomoći da održite optimalnu razinu zabave. U nastavku donosimo popis najnužnijih stvari koje se moraju ponijeti na plažu.

Zaštita od sunca je must have

Vezani članci PR Tele2 učenicima omogućava besplatan podatkovni promet za korištenje edukativnih sadržaja dok traje nastava na daljinu PR Zima se bliži vrhuncu, a sve što vam treba da se zagrijete su dekica, brzi internet i višesatno streamanje serija i filmova

Prije svega, nikako ne biste trebali izostaviti kremu sa zaštitnim faktorom, a po mogućnosti i jedan ili dva manja i praktična suncobrana. Osim zaštite kože, važno je da se zaštitite i od dehidracije, stoga je boca vode i poneka voćka važna za bezbrižno uživanje u morskim radostima.

Sve za maksimalnu udobnost na plaži

U jedan oveći ceker dobro je ubaciti i dodatan par kupaćeg kostima, a ne bi bilo loše ugurati i majicu s dugim rukavima jer vrijeme zna biti varljivo, posebno ako imate u planu ostati do navečer. Ručnik je obavezan rekvizit za plažu, ali ako na njoj planirate provesti cijeli dan ne bi bilo loše da razmislite i o ležaljci jer san vrlo često hoće na oči dok ležite u hladu i slušate ritmično glasanje cvrčaka. To se posebno odnosi na one trenutke kada čitate knjigu pa je stoga dosta važno prije odlaska na godišnji proučiti knjige koje će vas zabaviti, a ne uspavati čim ih uzmete u ruke.

Neograničena komunikacija i optimalna razina zabave

Kvalitetan dan na plaži teško se može zamisliti bez plastične lopte, karata ili bilo koje druge društvene igre, ali i bez mobitela kako biste zabilježili sve morske trenutke i uspomene te bezbrižno komunicirali sa svojom ekipom ili igrali omiljene igrice.

Ako ste „bonaš“ i ne želite se od svojeg mobitela odvojiti ni na plaži, a pritom ste štedljivi i pazite kako baratate svojim novcem i mobilnim podacima, zavirite u novu Tele2 ponudu. „Slagalica za bonaše“ za samo 55 kuna uključuje 2 GB prometa i 200 minuta razgovora te nudi fleksibilnost i jednostavnost izbora i korištenja. Tele2 SIM karticu moguće je jednostavno kupiti na najbližem mjestu – kiosku, benzinskoj postaji ili u lokalnom dućanu. Tako ovog ljeta sa svojom slagalicom možete bezbrižno tipkati ili vježbati mozak za radne, školske i studentske aktivnosti koje dolaze.