Premda je to bilo davno kada je Candy Lo proglašena najljepšom na izboru Miss Asia Pageant (1991.), slike svjedoče da i danas izgleda jednako fatalno. Ako ne i bolje!


Hongkonška manekenka i samohrana majka trojice sinova Candy Lo, opet je ostavila bez riječi jer se skinula u bikini i donje rublje te pokazala da je zub vremena jedva nagriza zbog čega su joj od milja nadjenuli nadimak vještica.

Vezani članci Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Supruga slavnog pjevača nakon emotivnog intervjua ulicom prošetala samo u majici i čizmama Claudia Schiffer (Foto: AFP) "Ledena kraljica" plave kose i očiju koja već tri desetljeća nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta

Naime, unatoč tome što je napunila pedesetu, njezin najnoviji modni editorijal Timeless svjedoči da još uvijek ima figuru na kakvoj joj mogu pozavidjeti dvostruko mlađe kolegice, odnosno da je i danas lako kakav mladi udvarač može zamijeniti za vršnjakinju.

Candy Lo je prvi puta na tamošnje naslovnice dospjela davne 1991. godine kada je proglašena najljepšom na natjecanju Miss Asia Pageant, a u međuvremenu se malo okušala i u svijetu glume.

Aplikacija koja je zapalila internet - Otkrijte koliko staro izgledate

Spomenuti modni editorijal naziva Timeless je snimila povodom otvaranja tamošnjeg sajma knjiga (počeo je upravo danas, 15. srpnja), a dijela prihoda od njegove prodaje će se odreći kako bi taj novac otišao zlostavljanim ženama i djeci.

Lokalni mediji otkrivaju kako je ispred kamera provodila i po deset sati, odnosno da je zbog snimanja u Južnoj Koreji sa sobom morala ponijeti 80 pari cipela i 15 putnih kovčega punih odjeće.

POGLEDAJTE NJEZINE PROFILE NA INSTAGRAMU I FACEBOOKU NA SLJEDEĆIM LINKOVIMA, UKLJUČUJU I FOTOGRAFIJE SPOMENUTOG EDITORIJALA

CANDY LO INSTAGRAM i CANDY LO FACEBOOK

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook