Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vruće ljeto u Dalmaciji uz najpovoljnije ljetne aranžmane samo na CrnoJaje.hr!

Vruće ljeto u Dalmaciji uz najpovoljnije ljetne aranžmane samo na CrnoJaje.hr!

PR
PR Foto: PR
Gdje potrošiti dane godišnjeg odmora kojeg tako željno iščekujemo, a pritom ne potrošiti puno novaca? CrnoJaje.hr donosi aranžmane s vrhunskim smještajem po garantirano najnižim cijenama. Osjetite autohtoni šarm Dalmacije u Vodicama , Hvaru ili Makarskoj rivijeri.

Prepustite se morskim guštima uz 3, 5 ili noćenja na bazi bogatog polupansiona u Imperial Park Hotelu ili Villama Imperial u Vodicama uz osvježenje u unutarnjem i vanjskom bazenu, a sve za 2 odrasle osobe i do 2 djece.
PR PR Foto: PR

Pročitajte i ovo PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta! pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta!

PR PR Foto: PR

Uživajte u vrelim ljetnim danima uz tirkizno more i predivne plaže u Podacima kraj Makarske! Vrhunski Morenia 4* All Inclusive Hotel očekuje Vas uz 7 noćenja za 2 odrasle osobe i do 2 djece i pregršt sadržaja poput aquaparka, animacije, tri vanjska bazena...

PR PR Foto: PR

Ili se uvjerite se zašto je Hvar jedan od najljepših otoka na svijetu i neiscrpna riznica ljepote i avanture! CrnoJaje donosi aranžman od 7 noćenja na bazi Polupansiona za 2 osobe i dijete do 12 godina u Hotelu Sirena, po super cijeni!

Više saznaj na CrnoJaje.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene