Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Transparenti spremni

Bivši profesori premijera i ministra pripremili transparente za veliki prosvjed: "Andrej, nismo te tako učili"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak u 12:05 na Trgu bana Jelačića prosvjetari planiraju masovni prosvjed. Vladi su pripremili maštovite poruke.

Nakon maratonskog sastanka Vlade i sindikata u petak poslijepodne, Branimir Mihalinec najavio je da se rješenje nazire, ali prosvjetari unatoč tome ne odustaju od velikog štrajka u ponedjeljak, u 12:05 h na Trgu bana Jelačića. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema kompromisa Sindikati se ne daju, Tuškan poručuje premijeru da "čita s razumijevanjem": "Sve je izgledno. I opći štrajk cijeli idući tjedan je realna opcija" Slika nije dostupna Nove akcije Sindikati objavili gdje će se štrajkati u četvrtak i petak te dali Vladi rok za ponudu do 16 sati: "Ova laž je prevršila svaku mjeru"

Učitelji, nastavnici i profesori za veliki prosvjed dovršavaju "logistiku". Na Facebooku objavljuju trasnparente koje će donijeti na Trg. Neke škole prisjetile su se bivših đaka koji danas sjede u Vladi. Tako je 16. gimnazija, biviši Obrazovni centar za jezike koji je pohađao premijer Andrej Plenković, spremila natpis: "Andreju, nismo te tako učili". 

Poruku iz svoje bivše škole će u ponedjeljak moći pročitati i ministar rada Josip Aladrović. Profesori iz njegove požeške gimnazije napisali su mu: "Josipe, vrati se doma!", U potpisu transparenta je Gimnazija Požega, a ispod je još natpis "Non Non progredi est regredi", što zna latinskom znači ne napredovati znači nazadovati. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene