Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Većina pušača se svoje navike pušenja ne odriče ni na radnom mjesto. No, dok jedni idu na 'čik pauzu', drugi ipak više vole svoju pauzu provesti u druženju s kolegama ili surfajući internetom.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Portal MojPosao proveo je istraživanje koje je pokazalo da se većina pušača, njih čak 94 posto ne odriče svoje navike ni na poslu, a čak 45 posto ih smatra da pušenje tijekom radnog vremena ne utječe na njihovu produktivnost.

>> Hrvati i pušenje na poslu: Iznenađuju li vas podaci?

Vezani članci Šokantna snimka pokazala razliku između organa pušača i nepušača (Screenshot YouTube) Evo što cigarete rade vašim plućima: Šokantna snimka pokazala razliku između organa pušača i nepušača Slika nije dostupna POŠAST MODERNOG VREMENA U samo 5 minuta u tijelo ubacimo 4000 otrova!

Ako se pita nepušače, najviše njih, 42 posto, ih smatra da cigareta ipak smanjuje produktivnost njihovih kolega. Zanimljiv je i podatak da žene troše manje vremena na cigaretu od muških kolega, dok kolege osuđuju tećinu pušača zbog uživanja u nikotinu.

Polovica ispitanika koji ne puše su kazala da uzimaju pauze do 15 minuta, a najčešće ih provedu u druženju s kolegama unutar tvrtke, zatim surfajući internetom te u druženju s kolega,a u uredu. Samo 10 posto nepušača izlazi s kolegama pušačima na pauzu.

Za što vi sve koristite pauzu tijekom radnoga vremena?

 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook