Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukinuo Sabor

Što mislite o ukidanju ocjenjivanja na polugodištu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Školarcima više neće biti zaključivane ocijene na polugodištu, odlučila je to većina saborskih zastupnika.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Srna Bijuk - 1 Nema nastave Birališta u školama spremna: Za njih je srijeda nova nedjelja pa nema fizike, hrvatskog, povijesti...

Sabor je izmijenio Zakon o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, te ukinuo obvezu zaključivanja ocjena na polugodištu, kao i spriječio zlouporabe oko prelaska učenika s više negativnih ocjena u drugu školu.

>> Ukida se ocjenjivanje učenika na polugodištu!

HSU-ova zastupnica Ljiljana Cvjetović usprotivila se ukidanju zaključivanja ocjena na polugodištu, te izjavila kako se prosvjetni djelatnici ne slažu s tom mjerom, što je naišlo na aplauz HDZ-ovih zastupnika te su glasali za njezin amandman, ali to nije učinila većina u sabornici pa on nije prihvaćen.

Što Vi mislite o ukidanju ocjenjivanja na polugodištu? 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene