Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko odlučuje?

Što mislite o objašnjenjima Vlade o nabavi luksuznih automobila?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nabavka službenih vozila, posebice luksuznih Audi A6 vozila za Vladu i Sabor, izazvala je brojna zgražanja i kritike u javnosti. U Vladi svi ističu jedno - o nabavi vozila ne odlučuju sami ministri i premijer.

"Ja moram priznati da u Ministarstvu socijalne politike i mladih nemamo zadnje dvije godine nikakvih kapitalnih ulaganja. Vrlo teško naprimjer rješavamo problem kada nam curi krov jer smo ostavili samo novac za socijalne transfere. To je ono što vam ja mogu reći. Zato sam rekla da se u samom ministarstvu osjećam doista kao netko tko živi od minimalca", izjavila je ministrica Milanka Opačić.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Zoran Milanović komentar Lane Ružičić Zoran Milanović tipka...

Jovanović: Ispričavam se zbog izjave o kočiji, tražit ću jeftiniji automobil!

"Zar bih trebao kočijom dolaziti u ministarstvo?", izjavio je u nedjelju ministar obrazovanja Željko Jovanović, a izjava je izazvala čitavu lavinu kritika i zgražanja. U ponedjeljak se ministar za istu izjavu ispričao, a novinaru zahvalio na postavljenom pitanju.

"Ne znam, pitajte to ured za javnu nabavu, ne znam tko kupuje, tj. tko odlučuje u kojem ću se ja autu voziti. Koji mi daju u tome se vozim. To jest voze me", rekao je o toj temi premijer Zoran Milanović.

Što Vi mislite o objašnjenjima nabave luksuznih vozila premijera i ministara?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene