Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako Vam je protekao prvi dan škole?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počela je škola. Prvašićima prvi - prvi dan, a ostalim školarcima tek još jedna školska godina.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Više od pola milijuna učenika, među kojima više od 41 tisuće prvašića, sjedi danas u klupama u osnovnim i srednjim školama.

Nova školska godina, počinje bez velikih promjena, ali u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta ističu da će se, bez obzira na nedostatak novca, raditi na promjeni školskih programa s ciljem rasterećenja učenika.

'Djeca i učitelji su preopterećeni, smanjit ćemo im gradivo'

Učenicima se ni ove godine neće zaključivati ocjene na prvome polugodištu. Iako je nezaključivanje ocjena na polugodištu izazvalo brojne rasprave i tvrdnje da je ono dovelo do lošijeg uspjeha učenika, usporedi li se uspjeh učenika u tri prethodne školske godine počevši od 2011./2012. godine u kojoj se zadnji put ocjene zaključivalo na polugodištu, nisu utemeljene tvrdnje o lošijem uspjehu učenika.

Briga oko prvog dana škole zasigurno ne zaobilazi, kako učenike, tako i brojne roditelje. Jeste li već kupili sve što vam treba ili ima još nekih sitnica koje vam nedostaju? Kako ste se sa stresom oko početka škole nosili Vi i vaš mališan?

Kako Vam je protekao prvi dan škole?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene