Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo kako izgledaju!

Pogledajte: Vrhovi svijeta na Googleovim kartama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ideja da Google posjeti najpoznatije vrhove svijeta i da napravi snimke za Street View seže u 2011. kada je Sara Pelosi pitala kolege žele li posjetiti Everest Bas Camp.

Očito je da se je kolegama ta ideja svidjela pošto je pohod na Mt. Everest uspješno obavljen. Naime Google je objavio Street View nekoliko poznatih lokacija kao što su Aconcagua (Južna Amerika), Kilimanjaro (Afrika), Mount Elbrus (Europa) i Everest Base Camp (Azija).

>>
Google testira novi način upravljanja telefonima

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što se hoće, to se može Uspješni studenti osvojili i Kilimanjaro! Slika nije dostupna Ekspedicija kreće u siječnju Jessica Biel se priprema za uspon na Kilimanjaro

Mjesta su to koje svatko od nas želi posjetiti no isto tako znamo da takav put zahtjeva priprema i vremena. Iako gledanje u monitor nikad neće zamijeniti iskustvo na Mt. Everestu uživo, izgleda kako nam je to jedina opcija koja nam barem pobliže može pokazati kako izgledaju ti vrhovi.

Google je na svojim stranicama objavio i nekoliko scena sa samog putovanja, a na tim stranicama možete pronaći i ostale lokacije. (Powered by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene