Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utjelovio ga Ashton Kutcher

Prvi film o životu Stevea Jobsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavnog Jobsa odglumio je Ashton Kutcher, a odabrana će publika film premijerno moći pogledati već krajem ovog mjeseca na Sundance Film Festivalu. U pripremi je, inače, još jedan film o životu suosnivača Applea.

Prvi biografski film o pokojnom suosnivaču Applea Steveu Jobsu u kinima diljem Sjeverne Amerike, a zatim i ostatka svijeta, trebao bi se naći u travnju. Kako piše France 24, odabrana će publika premijeru uratka redatelja Joshue Michaela Sterna premijerno moći pogledati već krajem ovog mjeseca na Sundance Film Festivalu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počinje snimanje! Pogledajte kako se Kutcher priprema za ulogu Stevea Jobsa Slika nije dostupna Uloga karijere za Kutchera! Snima se film o životu Stevea Jobsa: Znate li tko je glavni glumac?

>> Pojavio se novi video: Vizionar Jobs u najboljem izdanju!

U filmu jednostavnog naslova 'jOBS' legendarnog gazdu Applea, koji je tu tvrtku digao iz pepela i doveo je na sam tron svjetske industrije visoke tehnologije, odglumio je Ashton Kutcher. Scenarij je napisao Matthew Whitely, a 'pokriveno' je razdoblje od 1971. do 2000. godine.

Distributer filma je uvjeren da će publika masovno pohrliti u kina pogledati ovu biografsku priču, no istovremeno valja napomenuti da je u pripremi i drugi film o Jobsu. Scenarij piše poznati autor televizijskih serija Aaron Sorkin, a za predložak je uzeo Jobsovu biografiju koju je napisao novinar i nekadašnji direktor CNN-a Walter Isaacson.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene